25%

Σετ Καστανιά Αρκαδική Για Επανόρθωση Ρυτίδων Με Κρέμα Ημέρας Για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες - 40ml, Ορός Προσώπου - 30ml Και Γαλάκτωμα Καθαρισμού Τσάι Ολύμπου - 16ml - Korres Castanea Arcadia

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 39.90
30.00
Κερδίζετε: €9.90 (25%)
250389-5203069088643
Σε Απόθεμα
+

Το σετ περιέχει:

Κρέμα Ημέρας Για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες: Ενισχύει τη συνοχή, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Ενισχυμένη, μη λιπαρή κρέμα ημέρας που δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σύσφιγξη του δέρματος. Εμπλουτισμένη με το καινοτόμο μόριο Active HALupeol* και εκχυλίσματα Αρκαδικής Καστανιάς, προστατεύει βασικά δομικά συστατικά του δέρματος όπως κολλαγόνο και γλυκοπρωτεΐνες, ενισχύοντας τη συνοχή, τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Ορός Προσώπου: Serum ενισχυμένο σε Active HALupeol με επανορθωτική δράση στις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σύσφιξη, την  πυκνότητα και την λάμψη στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αρκαδικής καστανιάς, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και β-γλυκάνες, προστατεύει τα βασικά δομικά συστατικά του δέρματος όπως το κολλαγόνο και τις γλυκοπρωτείνες, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα, τη συνοχή και την νεανικότητα στην επιδερμίδα.

Γαλάκτωμα Καθαρισμού Τσάι Ολύμπου: Γαλάκτωμα 3 σε 1 για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικού Τσαγιού Sideritis scardica από τους πρόποδες του Ολύμπου και φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες, απομακρύνει εξωτερικούς περιβαλλοντικούς ρύπους και τοξίνες. Με φυσικά έλαια για εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια.

 
Παράδωση την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη

Προτεινόμενα προϊόντα