Επιστροφές Προϊόντων

1. Σε περίπτωση λάθους (ελαττωματικό προϊόν, παρέλευση της ημερομηνίας λήξης, αποστολή άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε, κλπ.) εκ μέρους του thessfarmakeio.gr επιστρέφουμε το σύνολο των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

2. Σε περίπτωση που το thessfarmakeio.gr δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος αλλά η επιστροφή γίνεται λόγω υπαναχώρησης του πελάτη, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

3. Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές χωρίς επιβάρυνση,  μόνον εφόσον ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί αποστολή των προϊόντων.  
4. Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.  Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδοα αποστολής.  Σε άλλη περίπτωση το thessfarmakeio.gr έχει δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή.  

5. Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, καλύπτεται όμως από εγγύηση, τότε,  γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρεία του προϊόντος.

6. Επιστροφές γίνονται σε κάθε περίπτωση δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία και πάντα μετά από συνεννόηση με το thessfarmakeio.gr.

7. Eπιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από τo thessfarmakeio.gr.

8. Για την επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.  Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

9.  Σε περίπτωση επιστροφής και εφόσον η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, γίνεται ακύρωση της συναλλαγής.

10. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορείτε είτε να τα φέρετε στο φυσικό κατάστημα ή να τα αποστείλετε στη διεύθυνση: Πολυτεχνείου 4, Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη ΤΚ. 564 31.