Όροι χρήσης

Όροι χρήσης του διαδικτυακού τόπου thessfarmakeio.gr

Γενικοί όροι - Εγγραφή - Προσωπικά δεδομένα
H είσοδος, εγγραφή και χρήση του thessfarmakeio.gr αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του. Σε περίπτωση που κάποιος διαφωνεί με τους όρους και προϋποθέσεις του thessfarmakeio.gr προτείνεται να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών του. Το thessfarmakeio.gr αποτελεί το διακριτικό τίτλο του ηλεκτρονικού καταστήματος των "Συστεγασμένων Φαρμακείων Χατζηνικολάου Ιωάννη - Παπαθανασίου Οδυσσέα Ο.Ε."
 
Λόγω της φύσης του ηλεκτρονικού καταστήματος και προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή-αποστολή των προϊόντων στο χώρο και στο όνομα που ο επισκέπτης/χρήστης θα ορίσει, οφείλει να γνωστοποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα.  Η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη εφόσον θέλει να πραγματοποιήσει αγορές ως επισκέπτης στο thessfarmakeio.gr. Tα προσωπικά δεδομένα του χρήστη/μέλους, παραμένουν στο thessfarmakeio.gr, δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, δεν χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν της  συγκεκριμένης συναλλαγής και της ενημέρωσής του, για προσφορές ή ενέργειες  που οργανώνει το thessfarmakeio.gr
 
Ο χρήστης/επισκέπτης  που επισκέπτεται  το thessfarmakeio.gr είναι υποχρεωμένος να παρέχει αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά του, τον χώρο παράδοσης των προϊόντων που θα επιλέξει να αγοράσει  και γενικά όποια στοιχεία του ζητηθούν προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή.  
 
Σε περίπτωση που υπάρξει μεταβολή των στοιχείων που έχει αρχικά καταχωρήσει ο χρήστης/μέλος και επιθυμεί να προβεί σε νέες αγορές οφείλει να ενημερώσει τα στοιχεία του στο thessfarmakeio.gr.
 
Οι χρήστες/μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται στο thessfarmakeio.gr με το προσωπικό τους όνομα χρήστη (user name), τον προσωπικό τους κωδικό πρόσβασης (password) ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email). 
 
Απαγορεύεται η παροχή στο thessfarmakeio.gr  προσωπικών δεδομένων ανηλίκων κάτω των 18 ετών.  Η περιήγησή ανηλίκων στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπεται με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 
Οι χρήστες/μέλη του thessfarmakeio.gr έχουν το δικαίωμα να διαγραφούν από μέλη οποτεδήποτε το επιθυμούν.
 
Το thessfarmakeio.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εγγραφής ή διαγραφής επισκέπτη ή χρήστη.
 
Το thessfarmakeio.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση στους χρήστες/μέλη.
 
Το εμπορικό σήμα του thessfarmakeio.gr είναι πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του και απαγορεύεται η αντιγραφή του, αναπαραγωγή του, πώλησή του, τροποποίησή του. Τα δε σήματα όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προβάλλονται μέσα από τις σελίδες του thessfarmakeio.gr είναι πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των συνεργαζόμενων εταιρειών, οργανισμών, φορέων  ή ενώσεων, οι οποίοι φέρουν και τη σχετική ευθύνη.  
 
Το thessfarmakeio.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την ποιότητα, το περιεχόμενο προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και την πολιτική τήρησης προσωπικών δεδομένων άλλων ιστοσελίδων που είναι συνδεδεμένες με το thessfarmakeio.gr είτε με υπερσυνδέσεις είτε μέσω διαφημιστικών banner. Σε τέτοια περίπτωση ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος θα πρέπει να απευθυνθεί στην εν λόγω ιστοσελίδα (website).
 
Οι πληρωμές στο thessfarmakeio.gr μπορούν να πραγματοποιηθούν με:
  1. κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  3. αντικαταβολή
Όλους τους τρόπους πληρωμής τους επιλέγει ο χρήστης/μέλος πριν την ολοκλήρωση των αγορών του στο thessfarmakeio.gr
 
Ολες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. To thessfarmakeio.gr οφείλει να εκδίδει και να αποστέλλει τα προϊόντα με θεωρημένες αποδείξεις πληρωμής. Η πληρωμή αποδεικνύεται με έναν από τους παραπάνω τρόπους.
 
Αποστολή Προϊόντων
 
Οι αποστολή των προϊόντων του thessfarmakeio.gr πραγματοποιείται με την ΕΛΤΑ Courier σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών από την εκτέλεση της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής έχει ως εξής:
Προϊόντα έως 1kg  2,50€
Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,20€
Κόστος αντικαταβολής 2,50€
Αποστολές προϊόντων συνολικής αξίας πάνω από 39€ πραγματοποιούνται με δωρεάν το κοστος αντικαταβολής.
Για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό παρακαλούμε επικονωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.
 
Οι παραγγελίες εκτελούνται μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής (χρέωση κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό),  καθημερινά έως τις 13.00.  Παραγγελίες μετά από αυτή την ώρα εκτελούνται την επόμενη ημέρα.
 
Όλοι οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του thessfarmakeio.gr διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Σε περίπτωση οποιαδήποτε διένεξης αρμόδια Δικαστήρια είναι αυτά της Θεσσαλονίκης.