Το φαρμακείο

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1976.

Το thessfarmakeio.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε ειδικές τιμές μη συνταγογραφούμενων προϊόντων φαρμακείου όπως, καλλυντικά, ειδικές τροφές, συμπληρώματα διατροφής, παιδικές τροφές, ορθοπεδικά και πολλά άλλα. Το thessfarmakeio.gr διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια, δύο φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Ηλιούπολη και το Κορδελιό. Αποτελείται από μια ομάδα φαρμακοποιών με υψηλή εξειδίκευση, εμπειρία και αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη.   
 
Στόχος μας είναι μέσα από το thessfarmakeio.gr να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς, σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές αλλά και να τα παραδίδουμε το συντομότερο δυνατό, στο χώρο σας.
 
Στο thessfarmakeio.gr μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα, εύκολα  και με ασφάλεια, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Η πληρωμή τους μπορεί να γίνει είτε με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, μέσω PayPal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να παρέχουμε τις συμβουλές μας για τα προϊόντα μας και τη χρήση τους.
 
* Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και τους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας απαγορεύεται αυστηρά η ηλεκτρονική πώληση φαρμάκων.
 
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2310656216