25%

Άργιλος Σε Σκόνη - Inoplus Argilla - 150gr

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 5.36
4.00
Κερδίζετε: €1.36 (25%)
229154-5200250130556
Σε Απόθεμα
+

Άργιλος σε σκόνη που μειώνει τη λιπαρότητα και τις ρυτίδες. Επίσης καταπολεμά τη χαλάρωση του στήθους.

Μάσκα Προσώπου: Ο άργιλος Argilla της Inoplus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Στερεοποιείται πάνω στο πρόσωπο, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, την περιττή λιπαρότητα, τις πανάδες, τα μαύρα στίγματα και μειώνει τις ρυτίδες. Ξεκουράζει το πρόσωπο και τονώνει την επιδερμίδα σας.

Χρήση: Για κανονικό δέρμα, σε ένα μπωλ αναμειγνύετε 2 κουταλάκια του γλυκού νερό με λίγο γάλα και προσθέστε 3 κουταλάκια του γλυκού άργιλο. Ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει πολτός. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό ή άργιλο. Μόλις ετοιμαστεί το απλώνετε στο πρόσωπό σας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 λεπτά αφαιρέστε τη μάσκα με ένα σφουγγαράκι και ξεπλένετε το πρόσωπό σας με άφθονο χλιαρό νερό. Μπορείτε να το επαναλάβετε μέχρι και 4 φορές την εβδομάδα.

Για ξηρό δέρμα, σε ένα μπωλ αναμειγνύετε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό με λίγο μέλι και προσθέτοντας 3 κουταλιές άργιλο το ανακατεύετε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει πολτός. Η διαδικασία συνεχίζεται όπως και στην περίπτωση του κανονικού δέρματος.

Για λιπαρό δέρμα, σε ένα μπωλ αναμειγνύετε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι. Προσθέστε 3 κουταλιές άργιλο και ανακατεύετε καλά το μίγμα να γίνει πολτός. Συνεχίστε όπως και στις παραπάνω περιπτώσεις δέρματος.

Χαλάρωση Στήθους: Ο άργιλος προσφέρεται για να βοηθήσει με θεαματικό τρόπο στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του στήθους.

Χρήση: Σε 3 κουταλιές της σούπας άργιλο προσθέστε τόσο νερό ώστε να γίνει πολτός. Το απλώνετε στο στήθος σας ομοιόμορφα και μετά από 15 λεπτά ξεπλένετε με κρύο νερό. Μπορείτε να το επαναλάβετε μέχρι και 4 φορές την εβδομάδα.

Το μπάνιο Της Κλεοπάτρας: Μια ευχάριστη εμπειρία που αναζωογονεί και βοηθά το δέρμα να αποβάλλει τις τοξίνες. Δίνει σφρίγος και ευεξία και βοηθάει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσες ακολουθούν κούρα αδυνατίσματος.

Χρήση: Στη μπανιέρα σας, σε ζεστό νερό 20 λίτρων προσθέτετε τόσο άργιλο μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Απολαύστε το μπάνιο για 20 λεπτά και επαναλάβετέ το 3 φορές την εβδομάδα.

Παράδωση την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη

Προτεινόμενα προϊόντα