43%

Εντομοαπωθητικό Spray - Omega Pharma Jungle Formula Maximum Original IRF 4 - 75ml

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 12.60
7.20
Κερδίζετε: €5.40 (43%)
227446-5206469006989
Σε Απόθεμα
+

Εντομοαπωθητικό spray με Deet 50% (δραστικό συστατικό για την απώθηση παρασιτικών τσιμπιμάτων, ικανό να αποκρούσει δυνητικά έντομα που μεταφέρουν ασθένειες) και φυτικά εκχυλίσματα, για μέγιστη προστασία. Παρέχει προστασία έως και 9 ώρες. Απωθεί όλα τα είδη κουνουπιών (συμπεριλαμβανουμένου του κουνουπιού τίγρης). Ιδανικό για τροπικές, δασώδεις και λιμναίες περιοχές ή όταν απαιτείται επιπλέον προστασία. Κατάλληλο για χρήση σε περιοχές χωρίς γνωστό κίνδυνο ελεονοσίας ή άλλων εντομομεταδιδόμενων νοσημάτων. Με ευχάριστο άρωμα.

 Ο δείκτης εντομοαπωθητικής προστασίας IRF σας βοηθάει να επιλέξετε το εντομοαπωθητικό που χρειάζεστε για την προστασία σας. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης IRF, τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία.

Χρήση: Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα ομοιόμορφα στα ακάλυπτα μέρη του σώματος, τα οποία χρειάζονται προστασία. Μην το εφαρμόζετε κοντά στα μάτια, τα χείλη και σε ερεθισμένο δέρμα (συμπεριλαμβανομένων και των εγκαυμάτων) ή δέρμα με πληγές. Για χρήση στο πρόσωπο εφαρμόστε στα χέρια σας και ακολούθως επαλείψτε την. Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά από κάθε εφαρμογή. Μην το εφαρμόζετε σε παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. 

 
Παράδωση την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη

Προτεινόμενα προϊόντα