33%

Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Και Δώρο Θήκη Ταξιδιού - Oral B Pro 750 3D Cross Action Special Edition

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 54.99
37.00
Κερδίζετε: €17.99 (33%)
236796-4210201137177
Σε Απόθεμα
+
Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο καινοτομίας της στοματικής υγιεινής, με την Oral-B, τον παγκόσμιο ηγέτη στις οδοντόβουρτσες. Διαθέτοντας ίνες με κλίση ακριβείας, η κεφαλή βουρτσίσματος PRO 750 με CrossAction σχεδιάστηκε για να ανασηκώνει και να απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, προσφέροντας έναν εκπληκτικό καθαρισμό. 
  1. Το σύστημα καθαρισμού της Oral-B με κίνηση 3D ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται για να απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα
  2. Η Oral-B PRO 750 με 3D κίνηση διαθέτει το πρόγραμμα Καθημερινός Καθαρισμός.
  3. H ιδανική κλίση: η κεφαλή CrossAction απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα

Περιλαμβάνεται στο πακέτο: Λαβή επαναφορτιζόμενης οδοντόβουρτσας, σταθμός φόρτισης με χώρο αποθήκευσης της κεφαλής βουρτσίσματος, 1 κεφαλή βουρτσίσματος CrossAction.

Οι οδοντίατροι συνιστούν να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας κάθε 3 μήνες. Οι ίνες indicator υποδεικνύουν πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την κεφαλή βουρτσίσματος. Η Oral-B προσφέρει μία ποικιλία από κεφαλές οδοντόβουρτσας για να ταιριάζουν στις προσωπικές ανάγκες της στοματικής υγιεινής σας. 

Παράδωση την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη

Προτεινόμενα προϊόντα