Συμπλήρωμα Διατροφής Με Βιταμίνη D3 - Uni-Pharma D3 Fix 1200IU - 60 Δισκία

10.00
250823-5206938002474
Μη Διαθέσιμο

Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμίνη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.
Η βιταμίνη D3 έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου και κατά συνέπεια, στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών. Επιπλέον η βιταμίνη D3 εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκείς ποσότητες είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το D3 Fix συμπληρώνει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη D3. Κάθε δισκίο περιέχει βιταμίνη D3 30mg. Με χαμηλά λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Χωρίς γλουτένη.

Χρήση: Ένα δισκίο την ημέρα συνήθως μαζί με κάποιο γεύμα.

Προτεινόμενα προϊόντα